Skip to content

НЕЙРОДЕНС

АПАРАТ ЗА КОРЕКЦИЯ НА КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

Оставете своя телефонен номер, нашите експерти ще ви се обадят

Да решим проблема с високото кръвно налягане без лекарства

Високото кръвно налягане (хипертония) е един от най-често срещаните проблеми насъвременното общество. От него страда почти всеки втори човек, а доста често, човекможе да живее с него, без да има някакви симптоми. Високото кръвно налягане често ев основата на сериозни здравословни проблеми, включително инфаркт и инсулт.

Ясно е, че редовните профилактични прегледи, които включват измерване наартериалното налягане са много проста, но сигурна превенция за здравето и помагатда се вземат своевременни мерки. Кои обаче са симптоми, на които е добре даобърнете внимание:

  • Силно главоболие
  • Кървене от носа
  • Умора или замайване
  •  Проблеми със зрението
  • Болка в гърдите
  • Затруднено дишане
  • Неравномерен сърдечен ритъм
  • Кръв в урината
  • Шум в ушите

Много хора разбират, че имат повишено кръвно само от главоболие. При висококръвно то е най-често в областта на тила.

 

 

Нова ера в лечението на високото кръвно налягане 

Всеки ден ставаме свидетели на нови и нови технологични открития, медицински постижения и нови методи на лечение. Но дали няма и решение за високото кръвно?
Има решение и то се казва НЕЙРОДЕНС – КАРДИО!

 

НЕЙРОДЕНС – КАРДИО е от серията ДЕНАС апарати, работи на същия принцип и е с четири терапевтични програми.

Апарата е предназначен за курсов ефект върху биологично – активните зони на човека с импулси на нискочестотен електрически ток, с цел коригиране на кръвното налягане и нормализиране на общото състояние на организма.

С курсовото приложение на апарата НЕЙРОДЕНС – КАРДИО кръвното налягане се стабилизира, общото благосъстояние се подобрява и броят на приеманите лекарства се намалява. Освен това редовната употреба на устройството е превенция от хипертонични кризи, животозастрашаващи усложнения и вероятността за удължаване на живота на пациентите.

Процедурите с апарата НЕЙРОДЕНС – КАРДИО помагат за нормализиране на тонуса на съдовата стена, разширяване на капилярите и подобряване на хемодинамиката в системата на микроциркулацията.
 
 
Препоръки за употреба при експозиция на курса:
1-2 сесии на ден в продължение на 14 дни, независимо от кръвното налягане предипроцедурата. В случай на стабилна форма на артериална хипертония, повторетекурсовете ежемесечно.
 

Поради необходимостта от ежедневно използване (2 пъти дневно) в продължение на 14 дни, апарата може да се отдаде ПОД НАЕМ за ползване в домашни условия в рамките на гр. Плевен.

Оставете своя телефонен номер, нашите експерти ще ви се обадят

Линия за информация и срещи