Skip to content

META-терапия

Мета-терапия – лечение чрез информация

Оставете своя телефонен номер, нашите експерти ще ви се обадят

Думата „META-терапия“ е използвана за първи път от нейния изобретател, руският лекар д-р Григорий Бутов. Целта на тази терапия е лечение на целия човек. Лечението чрез информация е феномен не само на нашето време, но се използва и от древността. Акупунктурните точки и всички системи на тялото, които получават информация и енергия от меридианите, нервите, органите и телесните тъкани, могат да бъдат повлияни положително с правилния информационен сигнал. Такива сигнали например са честотни сигнали от различни вещества – минерали, билки или хомеопатични лекарства.

 

Днес META-терапията се основава на същите принципи, но в съвсем нов аспект, използващ модерна компютърна техника и електроника. Това прави възможно винаги да се намерят правилните честоти, които са специално пригодени към човека и са най-ефективни за него. Системата за терапия предава тази информация от компютъра до тялото в точно определени количества и активира самовъзстановяването и елиминирането на токсините.

 

Апаратът за биорезонанс Биофилия тракер може да приложи МЕТА-терапия, с която се възстановява дейността на органите на клетъчно ниво. Електромагнитните сигнали за Мета-терапията се предават през слушалките, за да се избегнат евентуалните блокажи в естествения енергиен поток на тялото. Саморегулирането на тялото се активира по този начин, задействайки самоизцелителните сили на човека. На практика се третират причините за възникналия дисбаланс, а не симптомите или отделните органи.

META-терапията може да бъде полезна в следните случаи:

  • Хронични дегенеративни заболявания от всякакъв вид;
  • Автоимунни заболявания;
  • Слаба имунна система;
  • Хронични инфекции;
  • Остра и хронична болка и възпаление;
  • Умора, изтощение, нарушения на съня, депресии, мигрена, алергии, химическа чувствителност, екзема, невродермит;
  • Хормонални смущения и др.
Как работи
В човешкото тяло постоянно върви процес на обновление, стари клетки се заместват от нови, като когато има болест за съжаление, новата клетка приема информация от болна клетка и се държи по същия начин. Мета-терапия прекъсва процеса на предаване на информация от болната клетка и така новите клетки започват да вибрират с честотата на здрава клетка „еталон”.
 
Специфики
Тъй като си служи с честоти, които навлизат в дълбочина на органа, Мета-терапия е по-ефективна при плътни (паренхимни) органи, отколкото при кухи. Това не означава, че на кухи органи не може да се прави терапия, по-скоро означава, че заедно с Мета- терапия при тях е добре да се приемат билки и добавки.
 
Мета-терапия на патогени
Унищожава патогени: паразити, вируси, бактерии, гъбички, като използва тяхната собствена честота, но в “обърната фаза”. При Мета-терапия на патогени, открити в кухи органи: стомах, черва, жлъчка, пикочен мехур, е желателно още да се приемат билки и добавки със съответните свойства, противопаразатни и/или антибактериални.

Оставете своя телефонен номер, нашите експерти ще ви се обадят

Линия за информация и срещи